Leuk groepsuitje in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, buurtfeest of vrijgezellenfeest? Kies voor een spectaculaire buitenactiviteit in de Achterhoekse natuur. Maak kennis met de sport van het kleiduivenschieten. Deze outdoor sport is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Van bedrijfsuitje tot familiedag

Heb je collega’s die wel te porren zijn voor een sportieve uitdaging? Hebben ze bovendien een snel reactievermogen of willen jullie dat juist testen? Bij kleiduivenschieten gaan sportiviteit, spanning, vaardigheid en gezelligheid samen. Ontdek deze sensatie.

Buffetten en barbecue

Samen met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties kun je, naast het neerzetten van de sportieve schietprestatie, de activiteit afsluiten met een heerlijk warm en koud buffet, barbecue of stampottenbuffet. Stel je voor; gedurende de middag buiten actief in de weer en daarna gezellig tafelen op ons overdekte terras, het barbecue paviljoen of binnen in onze horeca gelegenheid. Dat zorgt voor blije gezichten bij alle deelnemers.

Groepsgrootte

De buffetten en barbecue arrangementen zijn mogelijk bij een groepsgrootte vanaf 15 personen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.