Skip to content

Jacht- & Sportschutters

Veelzijdig kleiduivenschieten in Aalten

Ben je een ervaren jager of sportschutter? Bij kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten kun je je schietvaardigheid op peil houden. Met regelmaat bezoeken jagers en sportschutters, alleen of met een paar vrienden, onze schietbaan om een rondje te schieten. Er is veel uitdaging!

De baan is ruim opgezet en overzichtelijk. De spel- en schietvarianten zijn uiterst gevarieerd; inkomende, afgaande en dwarsvliegende duiven, rabbits of haas en doubletten. Ons complete aanbod van schietdisciplines en onze persoonlijke aanpak trekken schietliefhebbers uit heel Nederland en de grensstreek in Duitsland. Wanneer kom jij langs?

Waarom Voskuil

Je bent altijd welkom

Iedere sportschutter met verlof of jager met akte mag komen schieten tijdens onze openingstijden. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Als je voor het eerst bij ons komt schieten, zullen wij vragen om inzage van het verlof of akte. Een van onze medewerkers loopt dan met je mee om uit te leggen hoe het werkt op de schietbaan, de verschillende parcours en het aanmelden.

Ben je (nog) niet in het bezit van een sportverlof of een jachtakte? Ook dan ben je welkom. Maak hiervoor een afspraak.

Kennismaken

Wil je kennismaken met de schietsport? Dat kan! Maak een afspraak met een instructeur om voor de eerste keer kleiduiven te schieten. Je mag tot 3 keer een introductieles volgen.

Lid worden

Mocht je het ‘schietvirus’ te pakken hebben, dan kan je je aanmelden bij de schietvereniging Schuttergenootschap Het Goor als aspirant schutter.

Waarom Voskuil

Wat maakt ons sterk?

Kleiduivenschietbaan

Onze schietbaan is erkend door de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en biedt de volgende schietdisciplines: Skeet, Trap, Compac, Parcours de Chasse en Dubbel trap.

Bovendien is er altijd een medewerker aanwezig om de duiven op afroep af te drukken. Ook houdt de medewerker de scores bij. Zo kan jij je volledig focussen op het schieten!

Jachtopleiding

Wil je graag een jachtakte van Stichting Jachtopleiding Nederland ontvangen? Dan moet je een jachtopleiding volgen. De opleiding bestaat uit 4 onderdelen, waarvoor je allemaal examen moet doen. Bij kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten is het mogelijk om het kogel- en hagelschieten te leren.

Horeca

Onze horecagelegenheid heeft een nieuwe look! Door de open setting is binnen meer betrokken bij buiten. Vanuit het horecagedeelte kijk je zo op de schietbaan. Is het wat frisser buiten? Dan kan je jezelf lekker opwarmen bij de haard. Voor de inwendige mens staat er altijd een kopje verse bonenkoffie klaar of een andere versnapering. En de kleine menukaart laat de kleinste trek meteen verdwijnen!

Contact

Voskuil Aalten
Fleurtendijk 2
7122 MZ Aalten

Tel: +31 (0)6 54 28 89 54

schietbaan@voskuilaalten.nl

Snel navigeren
Plan je bezoek

Voor bedrijven & groepen
Alleen op afspraak

Voor sportschutters & jachtschutters
Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Voor jachtopleiding
Eerste keer op afspraak

Voor privé schietlessen
Alleen op afspraak

Op zondagen gesloten

Copyright Voskuil Aalten 2024 – Creatie en realisatie: REAL Concepts

Back To Top