Ga naar hoofdinhoud

Jachtopleiding

Wil je graag professioneel jagen?

Dat kan, je kan de jachtopleiding volgen van Stichting Jachtopleiding Nederland!

De opleiding bestaat uit 4 onderdelen, waarvoor je allemaal examen moet doen. Dit zijn de vier onderdelen: theorie, kogelschieten, hagelschieten en omgang wapen. Ieder van deze onderdelen kunnen afzonderlijk behaald worden. Zodra je alle onderdelen behaald hebt, kan je de jachtakte aanvragen. Bij kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten is het mogelijk om het kogel- en hagelschieten te leren.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kogel- en hagelvaardigheden Voskuil

Via Voskuil kun je de kogel- en hagelvaardigen leren. Het hagelschieten wordt geleerd op onze eigen schietbaan in Aalten. Voor kogelschieten regelen we dat je de praktijk onder de knie krijgt bij Schietbaan Jaspers in Winterswijk.

Op diverse data kan er geoefend worden, uiteraard onder begeleiding van een instructeur van Voskuil. Ook wordt er veel aandacht besteed aan hoe je veilig omgaat met je geweer. Dat is ook een examenonderdeel en zal bij iedere instructie bovenaan staan. Dit moet een way of life worden voor de jager.

Bij voldoende deelnemers houden we 1 of 2 keer een bijeenkomst op de schietbaan om praktische aanvullende informatie te geven over de jacht en om vragen te beantwoorden.

Erkend SJN schietbaan
Om examen te kunnen doen voor het hagelexamen moet de kandidaat minimaal 6 schietbeurten hagelschieten hebben gevolgd op een SJN-erkende schietbaan. Voor het kogelexamen moet de kandidaat minimaal 4 schietbeurten kogelschieten hebben gevolgd op een SJN-erkende schietbaan.

Voskuil is zo’n erkend SJN schietbaan! Onder leiding van ervaren en opgeleide instructeurs kan je deze schietbeurten volgen. Onze instructeurs kom je ook tegen op het examen.

Contact

Voskuil Aalten
Fleurtendijk 2
7122 MZ Aalten

Tel: +31 (0)6 54 28 89 54

schietbaan@voskuilaalten.nl

Snel navigeren
Plan je bezoek

Voor bedrijven & groepen
Alleen op afspraak

Voor sportschutters & jachtschutters
Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Voor jachtopleiding
Eerste keer op afspraak

Voor privé schietlessen
Alleen op afspraak

Op zondagen gesloten

Copyright Voskuil Aalten 2024 – Creatie en realisatie: REAL Concepts

Back To Top