Kleiduivenschietbaan in groen stukje Achterhoek

De mooiste kleiduivenschietbaan vind je in Aalten, gelegen in de groene Achterhoek te midden van natuurgebied ‘Het Goor’. De baan is ruim opgezet, overzichtelijk en omringd door een begroeide geluidswal. De spel- en schietvarianten zijn uiterst gevarieerd; inkomende, afgaande en dwarsvliegende duiven, rabbits of haas en doubletten. Ons complete aanbod van schietdisciplines en onze persoonlijke aanpak trekken schietliefhebbers uit heel Nederland en uit de grensstreek in Duitsland.

Kleiduivenschieten is een spannende outdoor activiteit

Kleiduiven schieten is uitdagend voor jong en oud en is bovendien geschikt voor mannen én vrouwen. Vroeger werd deze sport alleen beoefend door rijkere mensen om buiten het jachtseizoen de schietvaardigheid te behouden. Bij kleiduivenschietbaan ‘Het Goor’ is deze sport toegankelijk voor iedereen die zin heeft in een spannende en uitdagende outdoor activiteit.

Kleiduivenschieten in zomer en winter

Er wordt geschoten onder alle weersomstandigheden. Pas daarom je kleding op het weertype aan; een lekker warm jack in de winter en bij nat weer adviseren we waterdichte schoenen. Kies sowieso voor gemakkelijk zittende kleding met stevige schoenen.

Horecagelegenheid met Achterhoekse gezelligheid

Bij kleiduivenschietbaan ‘Het Goor’ combineren we inspanning met ontspanning. Tussen de clinics door en na afloop van de schietactiviteiten kun je genieten van Achterhoekse gastvrijheid in onze horecagelegenheid met overdekt terras en barbecue paviljoen. De koffie staat klaar en de sfeer is altijd gemoedelijk.

Kleiduiven schieten bij kunstlicht

Zowel in de winter als in de zomer kun je op elke dag tot 20.00 uur schieten. Bij het invallen van de schemering, verlichten we onze baan met mega lampen. Kleiduivenschieten bij kunstlicht is een buitengewone ervaring. Probeer het een keer.