Ga naar hoofdinhoud

Jacht- & Sportschutters

Professionals

Voskuil Aalten is importeur van Promatic Kleiduivenmachines en onderdelen voor de kleiduivenmachines en de kleiduiven voor Nederland, België en Noord-Duitsland.

Voor het assortiment van de diverse kleiduivenmachines en de onderdelen verwijzen we naar https://promatic.co.uk/ .

Alle machines en onderdelen kunnen bij Voskuil Aalten besteld worden. Indien u een bestelling doet op de website van Promatic, dan wordt deze bestelling automatisch door Promatic doorgeleid naar Voskuil Aalten en zal Voskuil Aalten de levering vanuit Nederland verzorgen.

Kleiduiven in alle soorten, kleuren en maten zijn meestal op voorraad bij Voskuil Aalten en kunnen direct geleverd worden. Van enkele dozen, pallets tot aan de complete vrachtwagen. Neem hiervoor contact met ons op voor prijzen en voorraad.

Naast het importeurschap van de Promatic kleiduivenmachines, onderdelen en kleiduiven willen we u ook graag adviseren en informeren. Al vele jaren werken we ook zelf met deze machines. De machines stellen ons nooit teleur, het zijn degelijk betrouwbare machines zonder storingen. Makkelijk te installeren en in te stellen naar uw wensen. Mocht u daar toch hulp bij nodig hebben dan zijn wij er voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u zelfs vaak al via de telefoon helpen of adviseren. Mocht het nodig zijn, dan bezoeken we u om de storing te verhelpen, onderhoud te plegen of advies te geven.

Tevens kunnen wij voor u een complete lay-out inrichten, adviseren en instellen. Heeft u interesse neem contact met ons op en we bespreken wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Back To Top