Skip to content

Veelgestelde vragen

Vind hieronder jouw antwoord!

Hieronder tref je de veel gestelde vragen over kleiduivenschieten. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Schieten

Voor € 42,50 p.p kun je bij Voskuil Aalten in totaal 25 duiven schieten. Dit schietarrangement biedt een totaalpakket aan diverse disciplines; het schieten van inkomers, afgaanders, rabbits en doubletten. Het schietarrangement is inclusief het gebruik van een kwaliteitswapen, munitie, gehoor- en oogbescherming. En natuurlijk begeleiding van een deskundige instructeur die je tips & tricks geeft en alles vertelt over het wapen, de munitie en de wijze van schieten.

Het kleiduivenschieten arrangement kost € 42,50 per persoon voor 25 kleiduiven. Dit is inclusief begeleiding door een instructeur, gebruik van het geweer en gehoorbescherming.

De tijd die je bezig bent met een schietclinic is mede afhankelijk van de groepsgrootte. Bijvoorbeeld: ben je met 10 personen? Dan duurt een clinic een klein uurtje, inclusief uitleg en instructie.

Kleiduiven schieten is voor iedereen geschikt. Wil je toch vooraf even overleggen? Bel of mail ons dan even om dit af te stemmen.

Bij ons geldt er een minimumleeftijd van 16 jaar, en anders is het in overleg. Bovendien kan/mag niemand zonder begeleiding op de schietbaan. De schietbaan is niet geschikt voor ‘kinderfeestjes’.

De schietclinic gaat altijd door. In weer en wind, zon en regen, zelfs bij sneeuw! Onze schietbaan is voorzien van voldoende overdekte plekken waar je droog kunt staan. Pas wel je kleding aan op het weertype aan; een lekker warm jack in de winter en bij nat weer adviseren we waterdichte schoenen. Kies sowieso voor gemakkelijk zittende kleding met stevige schoenen

Er is geen speciale kleding voorgeschreven. Wel adviseren we gemakkelijk zittende kleding die past bij de weersomstandigheden. En draag stevige schoenen. Het is prettig om stabiel te staan bij het schieten.

Jazeker! Je kunt zelfs alleen of met een hele groep komen schieten. Alle samenstellingen zijn mogelijk. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Vanzelfsprekend duurt de schietclinic korter bij minder personen.

Reserveren kan je door het contactformulier in te vullen en deze te verzenden. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op je aanvraag.

Horeca

Onze horecagelegenheid is in 2021 helemaal vernieuwd. Door de open setting is binnen meer betrokken bij buiten. Vanuit het horecagedeelte kijk je zo op de schietbaan. Er ook een overdekt terras en een barbecuepaviljoen! Is het wat frisser buiten? Dan kan je jezelf lekker opwarmen bij de haard. Voor de inwendige mens staat er altijd een kopje verse bonenkoffie klaar of een andere versnapering. En de kleine menukaart laat de kleinste trek meteen verdwijnen!

Je bent welkom in onze horecagelegenheid vanaf het moment dat de schietbaan open is, tot 1 uur na het einde van het schieten.

Nee, helaas. Gelukkig hebben wij een gezellige horecagelegenheid, waar je een drankje kunt bestellen en een broodje kan bestellen.

Nee, alcohol drinken is voor het schieten niet toegestaan in verband met de veiligheid van jezelf en de omstanders. Indien blijkt dat bij aankomst iemand alcohol heeft gedronken, mag diegene niet schieten.

Jazeker! Speciaal voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om te kiezen voor onze Shoot & Food arrangementen. Na een schietclinic kan je vervolgens genieten van een luxe buffet of een barbecue. Bekijk de mogelijkheden >

Algemeen

Jazeker! Hoe leuk is het om een avontuurlijk cadeau te geven? Alles is mogelijk; voor elk bedrag en voor elk arrangement. Het is vrij invulbaar en is ook besteedbaar in onze winkel.

Iedereen is welkom bij Voskuil Aalten, dus ook de schietbaan is bereikbaar voor iedereen.

Een kleiduif is een rond schoteltje die bij de schietoefeningen als doelwit wordt gebruikt. Als je het schijfje raakt, dan verbrijzelt het in de lucht.

Voor sportschutters & jachtschutters zijn we open op:

Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Voor bedrijven & groepen, de jachtopleiding of privé schietlessen zijn we op afspraak open.

Op zondagen zijn we gesloten!

Nee, helaas zijn we gesloten op zondag.

Contact

Voskuil Aalten
Fleurtendijk 2
7122 MZ Aalten

Tel: +31 (0)6 54 28 89 54

schietbaan@voskuilaalten.nl

Snel navigeren
Plan je bezoek

Voor bedrijven & groepen
Alleen op afspraak

Voor sportschutters & jachtschutters
Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur

Voor jachtopleiding
Eerste keer op afspraak

Voor privé schietlessen
Alleen op afspraak

Op zondagen gesloten

Copyright Voskuil Aalten 2024 – Creatie en realisatie: REAL Concepts

Back To Top